Βασικές πληροφορίες
Όνομα εταιρείας:
Shenzhen Epeius Technology Co. Ltd.
Είδος Επιχείρησης:
Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Μάρκες:
Epeius Geekam
Ετήσιες πωλήσεις:
US$ 8000000 - US$ 10000000
Ιδρύθηκε Έτος:
2006
Εξαγωγή pc:
80% - 90%
Πληροφορίες εργοστασίων
Κύρια Αγορά:
Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Ωκεανία
Περιγραφή Εταιρείας
Καθιερωμένη το 2006, η Co. τεχνολογίας Shenzhen Epeius, ΕΠΕ είναι ένας επαγγελματικός κατασκευαστής που ειδικεύεται στο σχεδιασμό, την κατασκευή και το μάρκετινγκ της ΚΆΜΕΡΑΣ ΔΡΆΣΗΣ, το CAM ΕΞΌΡΜΗΣΗΣ και τα ΣΧΕΤΙΚΆ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ σε Shenzhen.

Με το ισχυρές κεφάλαιο και τη τεχνική υποστήριξη, έχουμε μια ομάδα πεπειραμένων & εμπαθών μελών προσωπικού παραγωγής και μιας επαγγελματικής & καινοτόμου ομάδας Ε&Α στα προϊόντα έρευνας και σχεδίου που μας καθιστούν αποκλειστικούς στην κύρια σειρά βιομηχανίας προϊόντων μας. Υπάρχουν τέσσερις γραμμές παραγωγής, ένας χώρος δοκιμής γήρανσης και ένας καθαρός χώρος λειτουργίας κολλών επιτροπής στο εργοστάσιό μας. Με την ισχυρή ικανότητα παραγωγής επαγγελματικός εξοπλισμός δοκιμής και επιθεώρησης, μπορούμε εύκολα να ικανοποιήσουμε την απαίτηση μαζικής παραγωγής. Παρέχουμε επίσης το cOem & την υπηρεσία ODM δεδομένου ότι αίτημα πελατών, θέλουμε να παρέχουμε τα προϊόντα που θα επέτρεπαν στους πελάτες μας στην καταγραφή που όλοι αγαπούν πραγματικά. Τα προϊόντα μας έχουν εξαχθεί σε πολλές αγορές στον κόσμο, όπως η Ευρώπη  Βόρεια Αμερική  Μέση Ανατολή Νοτιοανατολική Ασία  Αφρική Αγορές κ.λπ. της Άπω Ανατολής.

Εάν η ποιότητα είναι η προτεραιότητα σε σας και τους πελάτες σας, τα προϊόντα μας που σχεδιάζεται από τους επαγγελματικούς ηλεκτρονικούς μηχανικούς και παράγεται με τα καλύτερα δυνατά υλικά θα ήταν μια ιδανική επιλογή για σας.

Είμαστε το καλύτερο! Θα πάρετε το καλύτερο προϊόν και την καλύτερη υπηρεσία από μας!
Πιστοποίηση
Πρόκειται εδώ να βοηθήσουμε όλη την ημέρα, κάθε ημέρα.
Μας δώστε μια κλήση
0086-1-3632790930
Σπίτι
Όλα τα Προϊόντα
Περίπου εμείς
επαφή
Αίτηση κράτησης
Γλώσσα αλλαγής